Viafin Service pitää huolta suomalaisen teollisuuden kilpailukyvystä ja toimintavarmuudesta.

Viafin Service on teollisuuden kunnossapidon luotettu kumppani ja erikoisosaaja. Laadukas, paikallinen palvelu ja syvä asiakastuntemus mahdollistavat pitkäaikaiset asiakassuhteet ja aidon kumppanuuden.

Tarjoamme eri aloilla toimiville asiakkaillemme huolto- ja kunnossapitopalveluita alueellisen toimintaverkostomme avulla ympäri Suomen. Vastaamme huolto- ja kunnossapitotoiminnoista erityyppisissä prosessiteollisuuden kohteissa, sekä energiapuolella erityisesti maakaasun, LNG:n tai biokaasun tuotantoon, jakeluun ja tankkaukseen liittyvissä kohteissa. Lisäksi vastuullamme on koko maan huoltovarmuudenkin kannalta kriittisen maakaasun runkoverkoston ylläpito ja toiminta. Meiltä löytyy myös vahvaa erikoisosaamista vaativienkin asennusprojektien toteutuksiin teollisuuden asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin.

Pidämme huolta suomalaisen teollisuuden toimintavarmuudesta, ja suhtaudumme tähän työhömme intohimolla ja rohkeudella. Sitoudumme toimimaan laadukkaasti, oikeudenmukaisesti ja vastuullisesti kaikissa tilanteissa.


Viafinin toimitusjohtaja Mika Riekkola kommentoi yhtiön maltillista H1-liikevaihtoa sekä annetun ohjeistuksen mukaista koko tilikauden kasvunäkymää analyytikko Olli Koposen haastattelussa


Ajankohtaista