MUKANA LUKUISISSA PIENISSÄ JA SUURISSA PROJEKTEISSA

Erilaiset liiketoiminnot osana Viafin Service Oyj:n monialakonsernia takaavat asiakkaillemme laajan palveluvalikoiman ja luotettavaa palvelua sijainnista riippumatta.

Lue hienoista kokemuksistamme vuosien varrelta täältä.

Gasgrid Finland Oy, 2023

Turvallisuus on kaiken toimintamme lähtökohta, samoin myös asiakkaillemme. Sitoudumme jatkuvaan laadun, ympäristön sekä henkilöstön turvallisuuden parantamiseen. Viafin GAS tuottaa asiakkailleen kaasunkäyttöratkaisuja sekä häiriötöntä kaasun käyttöä, huomioiden asiakkaittemme sekä sidosryhmiemme odotukset ja tarpeet. Tutustu asiakastarinaamme, jossa Gasgrid Finlandin siirtoalustan johtaja Janne Grönlund kertoo yhteistyöstämme lisää.

Raisio Nokian Mylly, 2023

Viafin Industrial Service Oy vastaa Raision Nokian myllyn kokonaisvaltaisesta kunnossapidosta ja asiakkaan toimitusvarmuuden takaamisesta.

Hamina LNG-terminaali, 2020

Viafin Process Piping Oy osallistui vuonna 2020 valmistuneeseen Haminan LNG-terminaali-projektiin. Viafin vastasi säiliön ulkopuolisista mekaanisista asennuksista. Putkistoa asennettiin yhteensä 10 kilometriä ja hanke työllisti samanaikaisesti 120 henkilöä.

Kyseessä on Suomen ensimmäinen kansalliseen maakaasuverkkoon liitettävä LNG-terminaali. LNG on nesteytettyä maakaasua, joka on ympäristöystävällinen ja energiatehokas polttoaineratkaisu.

Lisää asiakastarinoita