Toimitusjohtaja ja johtoryhmä

Toimitusjohtaja vastaa yhtiön strategian toteuttamisesta ja yhtiön juoksevien asioiden hoitamisesta hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Johtoryhmä tukee toimitusjohtajaa toiminnan johtamisessa.

Mika Riekkola
Mika Riekkola
Toimitusjohtaja
Syntymävuosi 1976

Mika Riekkola on toiminut Viafin Servicen toimitusjohtajana 1.10.2019 alkaen. Riekkola on myös Viafin Servicen johtoryhmän jäsen. Ennen Viafinia hän toimi teollisuuden kunnossapidon ja palveluliiketoiminnan johtotehtävissä Maintpartner Oy:n ja Maintpartner Expert Services Oy:n toimitusjohtajana, sekä Maintpartner -konsernin myynti- ja markkinointijohtajana. Riekkola on myös aikaisemmin toiminut IBM:n pohjoismaiden ulkoistusliiketoiminnassa myyntijohtajana ja vastannut ulkoistusmyynnin toimialaratkaisuista. Riekkola on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja MBA.

Hallussa olevat osakkeet ja osakkeisiin perustuvat oikeudet ja osakkuudet:

Suora omistus 14 700 osaketta.

Patrik Hämälä
Patrik Hämälä

Talousjohtaja
Syntymävuosi 1987

Patrik Hämälä on toiminut Viafin Servicen talousjohtajana ja Viafin Servicen johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2018. Aikaisemmin Hämälä on ollut muun muassa Viafin Process Pipingin Business Controllerina vuodesta 2016 ja Gardner Denver Oy:ssä Financial Analystinä vuosina 2014–2016. Hämälä on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

Hallussa olevat osakkeet ja osakkeisiin perustuvat oikeudet ja osakkuudet:

Suora omistus 8 988 osaketta, sekä välillinen omistus VPP Management Oy:n kautta, joka omistaa yhteensä 108 988 osaketta. Hämälä omistaa noin 9,12 % VPP Management Oy:stä.


Jarno Anttalainen

Viafin GAS:in toimitusjohtaja
Syntymävuosi 1973

Jarno Anttalainen on toiminut Viafin GAS Oy:n toimitusjohtajana yhtiön perustamisesta alkaen sekä Gasum Tekniikassa vastaavassa tehtävässä vuodesta 2018.  Hän aloitti Viafin Servicen johtoryhmässä 26.6.2019. Aikaisemmin Anttalainen on ollut johtotehtävissä Gasum Oy:ssä, Assemblin Oy:ssä ja Puolustusvoimissa. Anttalainen on koulutukseltaan upseeri sekä hallintotieteiden kandidaatti.

Hallussa olevat osakkeet ja osakkeisiin perustuvat oikeudet ja osakkuudet:

Suora omistus 7 100 osaketta, sekä välillinen omistus VGT Management Oy:n kautta, joka omistaa yhteensä 43 561 osaketta. Anttalainen omistaa noin 20,44 % VGT Management Oy:stä.