Toimitusjohtaja ja johtoryhmä

Toimitusjohtaja vastaa yhtiön strategian toteuttamisesta ja yhtiön juoksevien asioiden hoitamisesta hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Johtoryhmä tukee toimitusjohtajaa toiminnan johtamisessa.

Mika Riekkola
Mika Riekkola
Toimitusjohtaja
Syntymävuosi 1976

Mika Riekkola on toiminut Viafin Servicen toimitusjohtajana 1.10.2019 alkaen. Riekkola on myös Viafin Servicen johtoryhmän jäsen. Ennen Viafinia hän toimi teollisuuden kunnossapidon ja palveluliiketoiminnan johtotehtävissä Maintpartner Oy:n ja Maintpartner Expert Services Oy:n toimitusjohtajana, sekä Maintpartner -konsernin myynti- ja markkinointijohtajana. Riekkola on myös aikaisemmin toiminut IBM:n pohjoismaiden ulkoistusliiketoiminnassa myyntijohtajana ja vastannut ulkoistusmyynnin toimialaratkaisuista. Riekkola on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja MBA.

Hallussa olevat osakkeet ja osakkeisiin perustuvat oikeudet ja osakkuudet:

Suora omistus 14 700 osaketta.

Patrik Hämälä
Patrik Hämälä

Talousjohtaja
Syntymävuosi 1987

Patrik Hämälä on toiminut Viafin Servicen talousjohtajana ja Viafin Servicen johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2018. Aikaisemmin Hämälä on ollut muun muassa Viafin Process Pipingin Business Controllerina vuodesta 2016 ja Gardner Denver Oy:ssä Financial Analystinä vuosina 2014–2016. Hämälä on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

Hallussa olevat osakkeet ja osakkeisiin perustuvat oikeudet ja osakkuudet:

Suora omistus 7 400 osaketta, sekä välillinen omistus VPP Management Oy:n kautta, joka omistaa yhteensä 108 988 osaketta. Hämälä omistaa noin 9,12 % VPP Management Oy:stä.
 

Pontus Juntunen
Pontus Juntunen

Kehitysjohtaja
Syntymävuosi 1987

Pontus Juntunen on toiminut Viafin Servicen kehitysjohtajana 22.2.2021 alkaen. Juntunen on myös Viafin Servicen johtoryhmän jäsen. Ennen Viafinia hän toimi pääomasijoitusyhtiö Vaaka Partners Oy:n sijoitusjohtajana vuosina 2018–2019, sekä useissa muissa tehtävissä yhtiössä vuosina 2014–2018. Aikaisemmin Pontus Juntunen on toiminut myös liikkeenjohdon konsulttina McKinsey & Company:lla. Juntunen on koulutukseltaan diplomi-insinööri.
 

Hallussa olevat osakkeet ja osakkeisiin perustuvat oikeudet ja osakkuudet:

Suora omistus 2 000 osaketta.