Viafin Service – teollisuuden kunnossapidon erikoisosaaja

Viafin Service Oyj on teollisuuden huollon ja kunnossapidon luotettu asiantuntija. Tarjoamme eri teollisuuden aloille huolto- ja kunnossapitopalveluita sekä toteutamme räätälöityjä projekteja asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin pääasiassa Suomessa. Meillä on merkittävää osaamista myös nesteytetyn maakaasun (LNG) terminaalien putkisto- ja laiteasennuksista. Energiapuolella olemme erityisesti mukana maakaasun, LNG:n ja biokaasun tuotantoon, jakeluun sekä tankkaukseen liittyvissä kohteissa. Lisäksi vastuullamme on koko maan huoltovarmuudenkin kannalta kriittisen maakaasun runkoverkoston ylläpito ja toiminta.

Asiakkaamme ovat erityisesti sellu-, kartonki-, energia-, kemian- sekä metalliteollisuuden alalla toimivia suuria yrityksiä. Palvelemme asiakkaitamme kahdeksassatoista alueellisessa palveluyksikössä viidellätoista paikkakunnalla, Suomen tärkeimmissä teollisuuden keskittymissä.

Kasvustrategiamme mukaisesti tavoittelemme 100 miljoonan euron liikevaihtoa vuoteen 2022 mennessä sekä laajentumista uusiin palveluihin ja yhä suuremmille markkinoille.

 

Avainlukuja (1.1.2020-31.12.2020)

LIIKEVAIHTO

.

57,9 M€

KÄYTTÖKATE

.

5,3 M€

KÄYTTÖKATE-%.

 

9,1 %

OMAVARAISUUSASTE

 

63,7 %

HENKILÖSTÖN
MÄÄRÄ KESKIMÄÄRIN
.

337

 

Avainlukuja (1.8.2018-31.12.2019)

LIIKEVAIHTO
Tilintarkastettu
.

59,5 M€

KÄYTTÖKATE
Tilintarkastettu
.

4,2 M€

KÄYTTÖKATE-%
Tilintarkastettu
.

7,1 %

OMAVARAISUUSASTE

 

61,4 %

HENKILÖSTÖN
MÄÄRÄ KESKIMÄÄRIN
.

289