KOKONAISVALTAISTA KAASUJÄRJESTELMIEN KUNNOSSAPITOPALVELUA

Kokemuksemme erilaisista kaasujärjestelmistä tuo helposti eri tyyppisten ja -ikäisten laitosten kaasujärjestelmät juuri oikeanlaisen kunnossapidon piiriin. Tehdyistä huoltotöistä toimitamme kattavan raportin ja teemme ehdotuksen mahdollisista parannus- tai kehitystoimenpiteistä.

Pitkällä ammattitaidolla toteutamme ennakoivaa huoltoa kokonaisvaltaisesti. Toteutamme asiakkaan huolto-ohjelmaa tai tarvittaessa luomme kohteelle oman.

Onko sinulla haasteita energian saannissa?
KAASUTANKKAUSASEMAT

Meiltä saat nestemäisen sekä paineistetun bio- ja maakaasun tankkausasemiin parhaan mahdollisen elinkaarenaikaisen ylläpidon – ennakoivan kunnossapidon, korjaavan kunnossapidon sekä kunnossapidon jatkuvan kehittämisen.

Suorittaessamme näitä palveluita saat kustannustehokkaan vastineen sekä korkean teknisen käytettävyyden. Valikoimastamme löytyvät myös asiantuntija-, varallaolo-, varaosa- ja valvomopalvelut.

SIIRTO, JAKELU JA KÄYTTÖPUTKISTOT

Toimitamme kaasun siirto-, jakelu- ja käyttöputkistojen kokonaisvaltaista kunnossapitopalvelua. Kaasun säätö- ja turvalaitteiden sekä käyttölaitteiden hyvä kunto takaa yritykselle turvallisen ympäristön toimia ja keskittyä omaan tuotantoprosessiin. Säännöllisellä huollolla voidaan ennakoida ja minimoida odottamattomat viat.

Huollamme kaasun käyttöputkistoja, kaasun säätö- ja turvalaitteet, venttiilejä, kaasun käyttölaitteita, vuotoilmaisinjärjestelmiä sekä kaasun määrämittauslaitteita.

ASIANTUNTIJA- JA SUUNNITTELUPALVELUT

Kunnossapidon lisäksi käytönvalvonta- sekä kartoituspalvelumme avustavat matkalla kohti häiriötöntä kaasunkäyttöä. Palveluvalikoimaamme kuuluu lisäksi kaasujärjestelmien ja -putkistojen suunnittelu sekä laite- ja varaosatoimitukset.

KALIBROINTI- JA HUOLTOPALVELUT

Virtauslaboratoriomme on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima kalibrointilaboratorio K051, akkreditointivaatimus EN ISO/IEC 17025. Virtauslaboratorion pätevyysalue käsittää turbiini- ja kiertomäntämittareiden kalibroinnin mittausalueella1 m3/h – 10 000 m3/h. Virtauslaboratorion suorittama muu kalibrointi- tai huoltotoiminta ei ole akkreditoitua. Lisäksi suoritamme kalibrointeja myös kaasumäärämuuntimille sekä paine- ja lämpötilamittauksille.

BIOKAASULAITOSTEN KUNNOSSAPITO

Olemme johtava biokaasulaitosten kunnossapitoon erikoistunut toimija Suomessa. Erityisasiantuntemustamme ovat varsinkin kaasunjalostuslaitokset. Huollamme, korjaamme ja teemme kunnossapitoon liittyviä tarkastuksia vastuullamme oleville laitoksille. Kunnossapidon tukena meillä on asiantuntijaorganisaatio, joka auttaa vikojen analysoinnissa ja ongelmaratkaisussa, jolloin pystymme löytämään kestävän ratkaisun ongelmiin ja ennaltaehkäisemään vikojen uudelleensyntymisen. Kaasuteknologioiden lisäksi meillä on erinomainen tuntemus maakaasuasetuksen vaatimuksiin, jonka ansiosta myös turvallisuus on vahvuutemme.

Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme palvelevat sinua mielellään!
Marko Haapasalmi

Viafin GAS Oy
Toimitusjohtaja

+358 40 869 3140