KAASUVERKOSTOA YLLÄPITÄMÄLLÄ, LAAJENTAMALLA JA KEHITTÄMÄLLÄ MAA- JA BIOKAASUA VOIDAAN KÄYTTÄÄ MAANTIETEELLISESTI YHÄ USEAMMALLA ASIAKASSEKTORILLA

Maakaasu, biokaasu ja LNG ovat turvallisia, helppoja ja puhtaita valintoja. Palvelumme kattavat koko kaasulaitteiden käytön elinkaaren: Suunnittelun, laitteistojen toimituksen, asennuksen, huollot ja korjaukset.

Onko sinulla haasteita energian saannissa?
KAASUN JAKELUVERKOSTO

Tarjoamme kokonaisvaltaisia huolto-, korjaus- ja saneerauspalveluita siirtoverkostoon (korkeapaine) sekä jakeluverkostoon (matalapaine).

Laadukkaita ja ammattitaidolla asennettuja kaasun käyttöputkistoja, kaasun säätö- ja turvalaitteita, venttiilejä, kaasun käyttölaitteita, vuotoilmaisinjärjestelmiä sekä kaasun määrämittauslaitteita.

KAASUVERKOSTO PYÖRILLÄ

Kaasuverkostoa voi myös laajentaa alueille, joissa kaasun toimitus putkea pitkin ei ole mahdollista, kuljettamalla nestemäinen tai paineistettu bio- tai maakaasu kohteeseen maanteitse.

Meiltä saat tarpeisiisi parhaiten soveltuvan laitteiston kaasun varastointiin ja jakeluun, oli kyseessä sitten teollisuuskohde kuten LNG-asiakasterminaali tai tankkausasema.

Autamme oikean tyyppisen kuljetusmuodon valinnassa ja tarvittaessa meiltä saat myös paineistetun kaasun kuljetuskontin.

KAASUN HAJUSTUS

Toimitamme tetrahydrotiofeenin (THT) annostuslaitteita.

Täytämme THT:ta asiakkaan annostelulaitteistoihin.

Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme palvelevat sinua mielellään!
Marko Haapasalmi

Viafin GAS Oy
Toimitusjohtaja

+358 40 869 3140