OLEMME VALMIINA VETYMARKKINAAN!

Tervetuloa tutustumaan vetykaasun maailmaan! Olemme ylpeitä esitelläksemme sinulle vetykaasun upeat mahdollisuudet ja sen vallankumouksellisen roolin kestävän energian lähteenä.

Vihreä vety on puhtaan energian symboli ja avain kestävän tulevaisuuden rakentamiseen. Se on täysin uusiutuva ja ympäristöystävällinen energialähde, joka tarjoaa monia etuja sekä yksilöille että yhteiskunnille. Vety voidaan käyttää suoraan tai siitä voidaan valmistaa RFNBO-polttoaineita (Renewable Fuels of Non- Biological Origins) tai muita kemianteollisuuden tuotteita, kuten ammoniakkia. Niiden käyttö loppukohteissa on päästötöntä. Tämä tekee siitä vallankumouksellisen vaihtoehdon perinteisille fossiilisille polttoaineille.

HIILIJALANJÄLKI PIENENEE

Hyödyntämällä vetykaasua voit vähentää hiilijalanjälkeäsi ja samalla nauttia luotettavasta energiasta. Sitä voidaan käyttää monilla eri aloilla, kuten liikenteessä, teollisuudessa ja sähköntuotannossa. Vetykaasu mahdollistaa päästöttömän liikkumisen, nopean tankkauksen ja pitkän toimintasäteen, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon perinteisille polttomoottoreille.

AMMATTILAISET APUNA

Olemme sitoutuneet edistämään vetykaasun käyttöä ja sen hyödyntämistä laajasti. Tarjoamme laadukkaita vetykaasun tuotantoon, varastointiin ja jakeluun liittyviä ratkaisuja. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua löytämään parhaat vetykaasuun liittyvät ratkaisut tarpeisiisi.

Meiltä saat laitosten putkisto- ja instrumenttiurakoinnit sekä laitoshuollot.

Olemme kaasun kuljetuskonttivalmista UMOE Advanced Composites:in edustajana Suomessa. Meiltä saat UMOE:n vety- ja metaanikontit, niiden huollot, tarkastukset sekä katsastuksen. Myös kokonaispalvelukontit kuljetuksineen onnistuu, kuljetukset hoitaa meidän kumppani Speed Oy.

Yhteistyössä Resato Hydrogen Technology:n kanssa toimitamme ja huollamme luotettavat ja  turvalliset vedyn tankkausasemat.

Liity meihin vetykaasun vallankumouksessa ja tee ympäristöystävällinen valinta. Yhdessä voimme rakentaa kestävämpää tulevaisuutta ja luoda maailman, jossa energia on puhdasta ja kestävää.

Ota yhteyttä

Tule tutustumaan kuinka vetykaasu voi olla osa arkeasi ja tulevaisuutta. Yhdessä voimme luoda paremman huomisen!
Laitosrakentaminen
Tankkausasemat ja kunnossapito
Janne Jauhola

Viafin Process Piping Oy
Projektijohtaja, projektiyksikkö

+358 40 846 4436

Juri Haverinen

Viafin GAS Oy
Myynti

+358 40 542 8009