HUOLEHDIMME TUOTANTOLAITTEIDEN TOIMIVUUDESTA ASIAKKAIDEN TARPEIDEN MUKAISESTI PAIKALLISESTI

Keskitymme luomaan paikalliset palvelut asiakkaiden tarpeiden mukaisesti

Kunnossapitoliiketoiminta tarjoaa tuotantolaitteiden ja -koneiden käynnissäpidon varmistamiseksi tarvittavia huolto- ja kunnossapitopalveluita sekä koneiden ja laitteiden elinkaarta tukevia perusparannus- ja investointipalveluita.

HUOLTO JA KUNNOSSAPITO

Suoritamme laadukkaasti huolto- ja kunnossapitotyöt asiakkaidemme laitosten käynnissä pitämiseksi sekä tuotannon tehostamiseksi ja kehittämiseksi. Lisäksi saat meiltä ammattitaitoisia joustoresursseja muuttuviin tarpeisiin sekä laitosten vuosihuoltotyöt tarvittaessa suunniteltuna ja johdettuna.

ASENNUS-, KONEISTUSPALVELUT JA LAITESIIRROT

Valmistamme tarvittaessa varaosat omalla konepajallamme nopealla vasteajalla joustavuutemme sekä kattavan materiaalivarastomme ansiosta. Teräsrakenteet valmistamme EN1090 mukaisesti ja asennamme kohteeseen. Teemme myös vaativatkin mekaaniset ja sähkö-automaatioasennukset kuten tuotantolaitteiden ja –linjojen siirrot sekä vaativat haalaukset, perusparannukset, laiteasennukset ja käyttöönotot.

ASIANTUNTIJAPALVELUT

Asennusvalvonta, sähkökäytönjohto- ja asiantuntijapalvelut (S1) sekä värähtelymittaukset ja muut kunnonvalvontapalvelut. Sähkö- ja mekaaniset suunnittelupalvelut kattavan kumppaniverkoston kautta. Kunnossapidon kehittämisen ja tuottavuuden parantamisen palvelut hyödyntäen alan parhaita käytäntöjä yhdistettynä monipuoliseen kokemukseemme.

KOKONAISVALTAISET KÄYTTÖ- JA KUNNOSSAPITOSOPIMUKSET

Otamme kokonaisvastuun tuotantolaitteiden ennakoivasta kunnossapidosta sekä käynnissäpidosta ja vikakorjauksista. Kokonaisvastuumme sisältää myös käytettävyyden ja tuottavuuden kehittämisen jatkuvan parantamisen prosessiamme hyödyntäen.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi hyödynnämme alan edistyneimpiä digitaalisia työkaluja ja IoT –ratkaisuja, älykästä kunnonvalvontaa langattomilla- sekä onlineantureilla. Saatu data hyödynnetään ja jalostetaan tehokkaiksi toimenpiteiksi pitkälle kehittyneillä analytiikkaratkaisuilla.

TARJOAMME KUNNOSSAPIDON AMMATTILAISIA

Koneasentajat, koneistajat, hitsaajat, sähköasentajat, työnsuunnittelijat ja asennusvalvojat – kauttamme usean vuosikymmenen kokemuksella

Asiakaskuntamme koostuu esimerkiksi seuraavista teollisuuden osa-alueista: Puunjalostus, kemianteollisuus, elintarvike, paperi ja pakkaus, teräs, energia ja yhdyskunta.

Konepajamme on varusteltu levyntyöstö- ja hitsauskoneilla sekä manuaalityöstökoneilla, sorveilla ja jyrsimillä. Käytössämme on monipuoliset asennus-, tunkkaus-, asennustestaus- sekä mittauslaitteet. Suoritamme kattavat laitehuollot, materiaalihankinnat, esivalmisteiden, varaosien ja varalaitteiden valmistuksen.

Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme palvelevat sinua mielellään!
Jukka Yli-Penttilä

Viafin Industrial Service Oy
Toimitusjohtaja

+358 40 519 5886