KAASUJÄRJESTELMÄT, KAASUSOVELLUKSET JA PROJEKTIKOKONAISUUDET

Toimitamme kaasunkäyttösovelluksia laaja-alaisesti bio- ja maakaasukohteisiin. Meiltä onnistuu ”avaimet käteen” -projektitoimitukset asiantuntijatiimimme vetäminä, jolloin varmistamme, että toimitus on Suomen kaasusäädökset täyttävä ja turvallinen.

Tarpeen tullessa selvitämme ongelmat ja toimitamme ratkaisun hyödyntämällä laajaa asiantuntijaorganisaatiotamme.

Onko sinulla haasteita energian saannissa?
KAASUPALVELUT

Kunnossapidon lisäksi käytönvalvonta- sekä kartoituspalvelumme avustavat matkalla kohti häiriötöntä kaasunkäyttöä. Palveluvalikoimaamme kuuluu lisäksi kaasujärjestelmien ja -putkistojen suunnittelu sekä laite- ja varaosatoimitukset. Myös päivystyspalvelumme on tärkeä jatkuvan prosessin varmistaja.

KAASUTANKKAUSASEMAT

Toimitamme sekä kaasumaisen että nestemäisen maa- ja biokaasun tankkausasemia. Toimitus ”avaimet käteen” -projektitoimituksena, sisältäen suunnittelun, luvituksen, maanrakennuksen, tekniikan asennuksen ja käyttöönoton. Vaihtoehtoisesti toimitamme vain asiakkaan toivomat osiot.

Aseman suunnittelussa käytämme parhaita saatavilla olevia teknologioita ja laitekokoonpanoja, jotka ovat valikoituneet vuosien kokemuksen ja kehittämisen tuloksena.

KALIBROINTI- JA HUOLTOPALVELUT

Virtauslaboratoriomme on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima kalibrointilaboratorio K051, akkreditointivaatimus EN ISO/IEC 17025.

Virtauslaboratorion pätevyysalue käsittää turbiini- ja kiertomäntämittareiden kalibroinnin mittausalueella 1 m3/h – 10 000 m3/h. Virtauslaboratorion suorittama muu kalibrointi- tai huoltotoiminta ei ole akkreditoitua.

Lisäksi suoritamme kalibrointeja myös kaasumäärämuuntimille sekä paine- ja lämpötilamittauksille.

Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme palvelevat sinua mielellään!
Marko Haapasalmi

Viafin GAS Oy
Toimitusjohtaja

+358 40 869 3140