KUMPPANISI BIOKAASULAITOKSILLA JA LIIKENNEASEMILLA

Tarjoamme asiantuntija-, ja projektipalveluiden ohella huolto-, korjaus-, ja kalibrointipalvelua sekä kattavat laitosauditoinnit.

BIOKAASUPROJEKTIT

Kunnossapidon lisäksi käytönvalvonta- sekä kartoituspalvelumme avustavat matkalla kohti häiriötöntä kaasunkäyttöä. Palveluvalikoimaamme kuuluu lisäksi kaasujärjestelmien ja -putkistojen suunnittelu sekä laite- ja varaosatoimitukset. Myös päivystyspalvelumme on tärkeä jatkuvan prosessin varmistaja.

BIOKAASULAITOSTEN KUNNOSSAPITO

Olemme johtava biokaasulaitosten kunnossapitoon erikoistunut toimija Suomessa. Erityisasiantuntemustamme ovat varsinkin kaasunjalostuslaitokset.

Huollamme, korjaamme ja teemme kunnossapitoon liittyviä tarkastuksia vastuullamme oleville laitoksille. Kunnossapidon tukena meillä on asiantuntijaorganisaatio, joka auttaa vikojen analysoinnissa ja ongelmaratkaisussa, jolloin pystymme löytämään kestävän ratkaisun ongelmiin ja ennaltaehkäisemään vikojen uudelleen syntymisen.

Kaasuteknologioiden lisäksi meillä on erinomainen tuntemus maakaasuasetuksen vaatimuksiin, jonka ansiosta myös turvallisuus on vahvuutemme.

Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme palvelevat sinua mielellään!
Marko Haapasalmi

Viafin GAS Oy
Toimitusjohtaja

+358 40 869 3140