ME PIDÄMME HUOLTA TUOTANTOLAITOKSESI TOIMIVUUDESTA LAADUKKAIN TULOKSIN

Toimimme luotettavana ja asiantuntevana kumppanina putkistojen valmistus-, korjaus- ja huoltotöissä.

Liiketoiminnan palveluihin kuuluvat muun muassa putkistojen asennus- ja kunnossapitopalvelut teollisuuden jatkuviin tarpeisiin sekä asennus- ja huoltotyöt teollisuuden huoltoseisakeissa.

Esivalmistuspajamme tuottaa asiakkaillemme putkistoesivalmisteita ja koneikkovalmistusta sekä laivaluokituksen alaisia putkistotuotteita (DNV: GL, BV, LR, KR, RINA, RS, OTH, ABS)

TEOLLISUUDEN PUTKISTOT

Prosessiputkistojen sekä laitteiden asiantunteva huolto on turvallisen ja häiriöttömän toiminnan edellytys.

Kunnossapidämme, huollamme, valmistamme ja urakoimme teollisuuden putkistot kohteen koosta riippumatta. Erityisosaamiseemme kuuluvat LNG- ja maakaasuputkistot. Olemme TUKES:n hyväksymä asennusliike maakaasu- ja nestekaasuputkiston ja -laitteiden asennuksiin (Pätevysluokka: A-kaasu).

Putkistoasennuksemme kattaa myös hydrauliikka- ja pneumatiikkaputkistojen sekä muiden pienputkistojen asentamisen tarkkuutta vaativiin teollisuuden tarpeisiin.

VUOSIHUOLLOT JA SEISAKIT

Verkostomme avulla pystymme vastaamaan niin pieniin kuin isompiinkin tarpeisiin nopeasti ja laadukkaasti. Kunnossapitopalvelumme auttaa teollisuutta varmistamaan toiminnan jatkuvuuden ja minimoimaan ennalta-arvaamattomia tuotantokatkoksia tehokkaasti.

MEKAANISET HITSAUSTYÖT

Hitsausmenetelmämme kattavat puikko-, tig-, mag- ja orbitaalihitsauksen. Lisäksi hitsaamme erikoismateriaaleja kuten titaani ja monel.

PAINELAITTEET JA SÄILIÖT

Painelaitteiden ja säiliöiden asennusten ja korjausten lisäksi valmistamme ja asennamme teräsrakenteita ja kanavia.

Toimitamme pumppujen, puhaltimien sekä muiden laitteiden asennuksen, osien haalauksesta moottorien asennukseen ja hienosäätöön asti.

KOKONAISVALTAINEN PALVELU

Tarjoamme kattavan kokonaistoimituksen, joka sisältää ennakkotarkastuksen, suunnittelun, materiaalit, esivalmistuksen, asennuksen, tarkastuksen ja viranomaishyväksynnän.

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia teollisuuden putkistojen ja laitteiden valmistus- ja urakointipalvelua sekä kunnossapito- ja huoltopalvelua usean vuosikymmenen kokemuksella.

Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme palvelevat sinua mielellään!
Panu Rastas

Viafin Process Piping Oy
Toimitusjohtaja

+358 50 369 3180